EXCLUSIV  Violențe marș unire: George Simion, liderul unioniștilor: ''Cineva a dat ordinul !"

George Simion, liderul unioniștilor, care a fost reținut de jandarmi, a povestit pentru DCNews momentele din timpul marșului care a degenerat în adevărate lupte de stradă. Simion spune că a fost agresat și au fost rupte hainele de pe el, după care, la sediul poliției a primit o amendă de 3000 de lei. 

Liderul platformei unioniste a declarat în exclusivitate pentru DCNews că atitudinea agresivă a jandarmeriei continuă. El este sigur că cineva a ordonat jandarmilor să îi agreseze.

Nu am fost lăsați de jandarmi în Piața Universității. Am fost abuzați, agresați, ne-au fost rupte hainele. A fost un abuz de neimaginat. Am montat niște corturi în Piața Universității, am făcut baricada Unirii, iar jandarmii trag de corturile noastre și acum. Cu siguranță cineva a dat ordinul să inceapă acele lupte. Nu știm cine, dar așteptăm reacții," a spus Simion.

Totodată el a ținut să amintească politicienilor mesajul acțiunii pe care o conduce și că este hotărât să meargă la Guvern. 

Pentru liderii politici am același mesaj ca dimineață: Vrem să fim primiți la dialog, vrem să își asume subiectul reunificării ca proiect de țară. Am auzit că sunt în căutarea unui proiect. Vreau să purtăm un dialog cu Cioloș, pe care nu l-am avut deloc în acest an. Ori vine el aici, ori mergem noi la Guvern," a spus Simion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel