Mihai Petre a desemnat marii câștigători de la “Românii au talent”. “Nu ne-am gândit la premiu”

Brio Sonores, "Românii au talent", marea finală 2014. Cei opt artiști de la Brio Sonores au ridicat publicul în picioare la ultima semifinală de la "Românii au talent".

Atât spectatorii, cât și jurații au fost impresionați de soarele pe care îl au în glas Adrian Timpau, Constantin Paladi, Timofti Veaceslav, Valeriu Moruz, Tukann Ionn, Mihai Gandraman, Dumitru Mitu și Alex Drigore. Acești cântăreți de la Brio Sonores care își sincronizează nu doar vocile, ci și bătăile inimii sunt în topul preferințelor românilor pentru marele premiu de la "Românii au talent".

Contactați de DC News, artiștii de la Brio Sonores au transmis și un mesaj pentru susținătorii lor: "Noi punem suflet în ceea ce facem și ne dedicăm total în ceea ce facem și dacă asta place oamenilor sperăm la un feedbaak din partea lor. Românii au talent este un concurs în care cei de acasă votează și cred că atuul nostru ar fi ca și în continuare să-i impresionăm pe cei de acasă". Cât despre marele premiu și despre surpriza pe care o pregătesc pentru marea finală de la Românii au talent, artiștii au adăugat: "Nu am vrea să divulgăm surpriza cu care venim în finală... Nu ne-am gândit la premiu. Venim cu intenția de a cuceri cât mai multe inimi...".

Mihai Petre i-a desemnat câștigători

Unul dintre cei mai duri jurați de la Românii au talent, Mihai Petre, a spus că i-ar plăcea foarte mult ca trupa Brio Sonores să fie declarată marea câștigătoare a celebrului concurs de la Pro TV. "Vreau să câștigați 'Românii au talent'. Sunteți numărul meu preferat. Nu am spus asta nimănui până acum, pentru că am vrut să văd toate numerele. Părerea mea sinceră este că voi trebuie să câștigați sezonul ăsta, pentru că aduceți calitate de cel mai înalt nivel", le-a spus Mihai Petre. Pentru ca Brio Sonore să câștige marele premiu este nevoie și de votul publicului.

VEZI ȘI: Mihai Petre: Brio Sonores, vreau să câștigați "Românii au talent"

Andi Moisescu a fost, de asemenea, vizibil emoționat și impresionat de prestația celor patru artiști cu voci ce aur: "Ceea ce am văzut noi a fost un moment cu adevărat magic. Asta a fost adevărata magie din sezonul ăsta".

Brio Sonores, favoriții publicului

Au stârnit ropote de aplauze din partea juraților, spectatorilor, dar, cu siguranță, și cei de acasă au fost impresionați de perfecta armonie a vocilor artiștilor de la Brio Sonores. Mai mult decât atât! Nu doar jurații îi văd drept potențialii câștigători ai marelui premiu, ci și telespectatorii. Aceștia din urmă au votat, în cadrul unui sondaj de pe Pro TV, și au spus cine ar vrea să câștige Românii au talent, ediția din 2014: BRIO SONORES.

Cine sunt finaliștii de la Românii au talent

Brio Sonores, Sabin Cojocaru, Alexandra Siverenco, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Ștefan Popescu, Cătălin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe, Cvintetul Anatoly, Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca și Cătălina Tampau sunt cei 15 fantastici care vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Marea finală va putea fi urmărită vineri, 16 mai, începând cu ora 20.30, la Pro TV.

Mai jos, puteți vedea prestația celor de la BRIO SONORES la Românii au talent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel