EXCLUSIV. Membru al CA din TVR: Scandalul de la televiziunea publică, implicații penale

Andrei Muraru, unul dintre cei 11 membri ai Consiliului de Administrație al TVR, descrie situația televiziunii publice ca fiind una foarte gravă și cu "posibile implicații penale.

"Situația din aceste zile de la TVR este deosebit de gravă și poate avea implicații penale. Ca membru al Consiliului de Administrație al TVR iau în calcul toate posibilitățile legale", a declarat, vineri, pentru DC News, liberalul Andrei Muraru.

Președintele director general interimar al Societății Române de Televiziune, Stelian Tănase, a stârnit o furtună politică după ce a declarat că oameni de la vârful PSD exercită presiuni imense asupra sa. Scriitorul a lansat o serie de acuzații grave într-un interviu publicat joi, după ce cu puține zile în urmă s-a plâns pe blogul său pentru prima dată în legătură cu presupuse presiuni politice la care ar fi suspus.

Stelian Tănase: PSD îmi cere capul lui Sorin Avram

Stelian Tănase spune că unul dintre oamenii-pârgie în TVR ai actualei puteri este Corneliu Calotă, purtător de cuvânt al Guvernului și simultan membru al Consiliului de Administrație.

Potrivit șefului SRTv, televiziunea publică are datorii istorice de 800 de milioane de lei. Peste 500 de milioane sunt datorii la bugetul de stat, pentru care conducerea TVR a cerut Guvernului aministie fiscală.

Informații apărute în presă vorbesc despre obiecții pe care Consiliulul de Administrație le ridică față de noua grilă de toamnă, care include emisiuni precum "Biziday", "Vorbește liber" sau "Starea  Nației".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel