Urmărește emisiunea live


Eveniment destinat elevilor din țară. "Are potențial uriaș"

Olimpiada Națională de Protecția Mediului va fi organizată în premieră la Buzău.

Grupul Școlar 'Costin Nenițescu' va fi locul unde se vor reuni 65 de liceeni din 35 de județe ale țării. Organizată în premieră la Buzău, olimpiada se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a din liceele tehnologice din țară.

Proba scrisă a olimpiadei va avea loc miercuri, pentru ca, vineri, elevii înscriși să susțină proba practică a disciplinei, scrie Ziua de Buzău. Tot vineri, elevii vor putea afla rezultatele concursului.

„Este o onoare pentru noi să organizăm Olimpiada Națională de Protecție a Mediului. În primul rând, acest eveniment ne dă prilejul să ne facem cunoscut județul, care dispune de un potențial turistic uriaș. În al doilea rând, olimpiada poate însemna un reviriment al învățământului tehnologic din Buzău, care a avut, pentru o perioadă, un moment de cădere. Putem să arătăm elevilor din toată țara dotarea din liceele tehnologice buzoiene, realizate prin programele PHARE, ale MEN, dar și prin contribuția municipalității, care se implică activ în reabilitarea liceelor de profil din urbea noastră", a spus Aida Ioniță, inspectorul pe Tehnologii Buzău, conchide sursa citată.

FOTO: Ziua de Buzău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel