EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Subiectele la română ar putea fi RECORECTATE. Ce spune Ponta

Evaluare Națională 2
Evaluare Națională 2

EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Lucrările la limba și literatura română de la examenul de evaluare națională 2014 ar putea fi recorectate. 

Președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți-Învățământ Preuniversitar, Mihaela Gună, cere recorectarea lucrărilor la limba și literatură română. 

"E inadmisibil ca atâția copii cu rezultate bune să aibă o clasare proastă din cauza subiectelor", a declarat Miahela Gună la Antena 3. 

Marți, părinții elevilor care au terminat clasa a opta și profesorii de limba română ar urma să afle dacă lucrările vor fi sau nu recorectate. 

Părinții sunt nemulțumiți de barem și de alegerea textelor pe baza cărora elevilor de clasa a opta au făcut analiza. Părinţii sunt nemulţumiţi că printre subiecte s-a aflat o poezie a lui Ion Minulescu, poezie care nu se află în materia predată în clasa a VIII-a.

Premierul Victor Ponta spune că înțelege, ca părinte, însă așteaptă poziția specialiștilor. 

"Am văzut, m-am uitat, vreau să vă spun că vreau să văd ce spun specialiştii. Sigur, şi eu sunt părinte şi întotdeauna, dacă copilul meu nu ia o notă de care să fiu mulţumit, aş vrea altceva. Vreau să mă uit să văd totuşi ce spun specialiştii, pentru că nu pot să decid eu politic aşa ceva, nici nu ar fi bine", a precizat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel