EUROVISION 2015, câștigător. Ce spune Vali Petcu despre Voltaj - exclusiv

Emoții mari sâmbătă seară, 23 mai, pentru Voltaj, reprezentanta României, în finala Eurovision 2015!

Finala Eurovision 2015 are loc pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei. Voltaj, reprezentanţii României, vor avea numărul 20 în concurs.

Pentru a vedea ce șanse are reprezentanta României la celebrul concurs, am cerut opinia artistului Vali Petcu, îndrăgitul cântăreț de muzică folk. Artistul crede că Voltaj se ca valifica în primii 10-12. Deși spune că melodia "De la capăt" îi place, Vali Petcu atrage atenția asupra faptului că mulți participanți sunt concurenți redutabili. 

"Mie îmi place piesa, chiar dacă am mai citit unele opinii defavorabile... Prestația lui Călin Goia a fost de nota 9... sincer. Și mie îmi mai fuge vocea, este normal din cauza emoțiilor. Concurenții calificați din oficiu, pe care i-am auzit în selecție, sunt redutabili!", a spus Vali Petcu pentru DC News.

Întrebat cine are cele mai multe șanse să câștige Eurovision 2015, cântărețul de muzică folk ne-a spus: "Este mai complicat. Dacă s-ar elimina componenta xenofobă, prieteniile, adică daca ar fi fost un concurs corect din punct de vedere strict muzical, ar fi fost ok, dar nu este! Nu putem mereu să ne bazăm pe Moldova și pe diaspora! Așa că nu dau verdicte!".

VEZI ȘI: Eurovision 2015. Mihai Popescu, pronostic: Voltaj are șanse mari în finală - EXCLUSIV

În finala de sâmbătă vor participa România, Grecia, Estonia, Belgia, Armenia, Serbia, Rusia, Albania, Georgia, Ungaria, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan şi Suedia. Acestora li se adaugă ţările calificate direct în finală - Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia, Australia şi Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel