Urmărește emisiunea live


Europarlamentar PSD cere ajutorul PE pentru a convinge Guvernul

Europarlamentarul PSD, Claudiu Ciprian Tănăsescu, a cerut ajutorul în plenul Parlamentul European de la Strasbourg în demersul de a explica guvernului român ”consecințele dezastruoase” ale desființării institutului I.C. Cantacuzino. 

Tănăsescu atrage atenția că institutul a contribuit, prin vaccinurile cunoscute și apreciate în toată lumea, la imunizarea în fața bolilor a zeci de generații. 

Europarlamentarul PSD subliniază rolul extrem de important al institutului pentru sănătatea românilor. El susține că desființarea acestuia ”îi poate pune atât pe români, cât și pe europeni, într-o situație fără ieșire în cazul unei pandemii continentale”.

”Stimați colegi, după 95 de ani, Institutul „Cantacuzino" trage sa moară, cauzele fiind managementul defectuos, lipsa de interes a actualului guvern și interesele afacerilor imobiliare”, susține Claudiu Tănăsescu.

El le-a cerut sprijin colegilor pentru salvarea Institutului "I. C. CANTACUZINO" afirmând că ”Institutul ”Cantacuzino" face parte din rețeaua strategică de care depinde reacția promptă a Europei în fața unei epidemii generalizate sau a unui atac cu arme biologice”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel