Eugen Tomac: PMP este creația lui Traian Băsescu

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, la conferința județeană de alegeri a organizației din Maramureș, că fostul președinte Traian Băsescu este principalul fondator al formațiunii pe care o conduce.

"Nu mă așteptam ca într-un an să avem peste 60.000 de membri. (...) Da, PMP este partidul președintelui Traian Băsescu și el rămâne partenerul nostru de acum încolo, pentru că Mișcarea Populară, Fundația Mișcarea Populară, cea care a generat ulterior partidul, sunt proiecte susținute și inițiate de președintele Traian Băsescu. Imaginați-vă ce ar fi fost România dacă în ultimii zece ani la Palatul Cotroceni n-ar fi fost Traian Băsescu", a spus Eugen Tomac.

Liderul PMP a recunoscut că formațiunea trece printr-un moment dificil odată cu arestarea Elenei Udrea. El a adăugat că o serie de foști miniștri care au făcut carieră profesională datorită fostului președinte nu mai par interesați de politică.

Vezi și: Primul partid care anunță că votează împotriva lui Hellvig la SRI

"Eu cred că oamenii de dreapta care cred cu tărie în valorile pe care Traian Băsescu le-a promovat în ultimii zece ani se vor regăsi acest partid, un partid care respectă justiția și care nu trebuie să fugă de ea, să-și pună mir în cap, un partid care crede că clasa de mijloc trebuie respectată și încurajată, un partid care crede că România poate renaște doar prin implicarea românilor. (...) Astăzi sunt foarte mulți miniștri, foști prim-miniștri, foști oameni care au beneficiat de suportul președintelui Traian Băsescu, care și-au făcut o carieră politică cu sprijinul președintelui Traian Băsescu și astăzi se prefac că nu cunosc cât de greu a fost atunci când au muncit cot la cot cu Traian Băsescu pentru binele României, pentru a schimba fața acestei țări", a continuat Eugen Tomac, potrivit Agerpres.

Cei aproape 200 de invitați la Conferința Județeană a PMP Maramureș l-au desemnat prin vot pe noul președinte al filialei, Adrian Todoran, cât și noua componență a Consiliului Executiv Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel