Șerban Nicolae, replică devastatoare pentru Horațius Dumbravă: Atitudine ușor SCHIZOIDĂ

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, l-a desființat în Parlament, joi, pe judecătorul CSM Horațius Dumbravă. 

Judecătorul CSM i-a transmis un apel președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în care a vorbit despre șansa istorică a Parlamentului de a se reabilita în ochii românilor, prin votul acordat asupra cererii de încuviințare a reținerii și arestării lui Dan Șova. Amintim că președintele Senatului, care este și copreședinte ALDE, s-a poziționat împotriva cererii DNA, făcând notă discordantă pe scena politică. 

Atitudine ușor schizoidă

Şerban Nicolae a subliniat că "Senatul nu are o Inspecţie parlamentară şi nu are un alt organism care să apere reputaţia Parlamentului. Nu am cum să admit această atitudine pe care am văzut-o şi la alţii, inclusiv la politicieni, pe care am numit-o, fără a încerca să-i jignesc, uşor schizoidă, în care persoane cu funcţii publice îşi permit să facă afirmaţii, să pună etichete sau chiar să ofenseze autorităţi publice din postura de simplu cetăţean. Şi noi, parlamentarii, avem statut de simpli cetăţeni şi noi avem drepturi şi obligaţii cetăţeneşti şi niciodată nu am făcut uz în ceea ce mă priveşte şi în ceea priveşte majoritatea parlamentarilor de acest statut pentru a exprima poziţii care să devieze de la obligaţiile noastre publice".

"O asemenea atitudine este inadmisibilă"

"Vă aduc la cunoştinţă că în ochii judecătorului CSM Horaţius Dumbravă suntem într-o gaură neagră şi că avem o şansă istorică să ne reabilităm, neblocând cursul Justiţiei. (...) Aş vrea să fiţi de acord că lucrurile nu sunt atât de puţin importante încât să nu transmitem un mesaj, nu CSM, nu preşedintelui CSM, (...) ci judecătorului Dumbravă şi celor care ar dori să mai facă asemenea aprecieri la adresa Parlamentului, în nume personal, ca simpli cetăţeni: o asemenea atitudine este inadmisibilă. Parlamentul nu este nici într-o gaură neagră, nici nu are şanse istorice de a se reabilita în ochii românilor care l-au votat şi pe care îi vom aştepta din nou la vot şi că, de asemenea, responsabilitatea este prezumată prin votul parlamentarilor şi nu se manifestă prin cererea adresată preşedintelui Senatului", a adăugat Şerban Nicolae. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel