Enel, investiții puține, promisiuni multe

Potrivit unui raport al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE), în primele opt luni din 2015, compania Enel a realizat mai puţin de jumătate din investiţiile prognozate pentru întregul an.

"De la intrarea pe piaţă, Enel a realizat investiţii consistente, concentrându-se pe creşterea calităţii serviciului oferit clienţilor, de la an la an, scăzând durata întreruperilor neplanificate (SAIDI). Investiţiile cuprinse în planul aprobat anual de ANRE sunt programate pe toată durata anului. O parte din aceste investiţii reprezintă lucrări punctuale, altele sunt mai complexe şi necesită o perioadă mai lungă de timp pentru finalizare. De aceea, investiţiile mai complexe sunt începute din timpul anului, dar finalizate spre sfârşitul acestuia', au explicat reprezentanţii Enel.

Enel Distribuţie Muntenia a realizat, în primele opt luni ale anului trecut, investiţii în valoare de 57,1 milioane de lei, reprezentând 35% din investiţiile prognozate pentru întregul an, potrivit unui document al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE).

Enel Distribuţie Muntenia este cel mai important distribuitor de electricitate, cuprinzând inclusiv Capitala.

[citeste si]

Pentru Enel Distribuţie Banat, investiţiile realizate în perioada ianuarie - august au fost de 24,6 milioane de lei, respectiv 27% din cele estimate pentru tot anul 2015. În cazul Enel Dobrogea, investiţiile au fost de 18,3 milioane lei, fiind 24% din totalul estimat.

La rândul său, E.ON Distribuţie România a finalizat investiţii reprezentând 33% din prognoza totală, ajungând la 60,3 milioane de lei, în timp ce CEZ a realizat 50% din investiţii, respectiv 81,5 milioane de lei.

Electrica Muntenia Nord a realizat 34% din investiţii (61,1 milioane de lei), Transilvania Nord - 33% (63,5 milioane de lei), iar filiala Muntenia Sud - 25% (47,6 milioane de lei). (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel