Emil Hurezeanu: Scuzele lui Victor Ponta, de o infatuare atât de sportiv-frivolă încât te pune pe gânduri

Ultimele declarații ale premierului Victor Ponta și scuzele acestuia față de organizarea alegerilor în diaspora au fost comentate de Emil Hurezeanu.

 „Care a fost prețul politic, că n-a ajuns președinte? Premisa era că trebuie să ajungă președinte? Domnul Ponta ne surprinde prin consolidarea unui stil frivol de infatuare inacceptabilă. Acest înalt funcționar al statului e de o infatuare atât de sportiv-frivolă încât te pune pe gânduri. Mai ales când își cere scuze", a spus Emil Hurezeanu la Digi 24.

"A avut metode guvernamentale – administrative, nu numai îndepărtarea domnului Corlățean și aducerea domnului Meleșcanu. A avut scrisorile de avertizare ale reprezentanților diplomatici, ambasadori și consuli încă din timpul verii, înregistrate la Ministerul de Externe: faceți-ne mai multe secții de votare. În mod evident n-a vrut să o facă. Sau poate că a considerat că e mai bine să nu o facă. El și cei care răspund de administrarea alegerilor. Pentru că Guvernul în funcție răspunde de administrarea alegerilor. Și uite că, spre deosebire de perioada interbelică, pe vremea regelilor noștri buni și germani, Guvernul în funcție nu câștigă alegerile și primul-ministru nu se eternizează", a mai spus jurnalistul Emil Hurezeanu.

Citește și: Emil Hurezeanu, către Victor Ponta: "Stai la locul dumitale!"

Acesta a spus că în loc de scuze aștepta mai degrabă proiecte de lege, dezbateri. „Domnul Ponta nu mai face subiectul unui articol în Der Spiegel, așa cum o face domnul Iohannis. Pentru că domnul Ponta prin scuze nu îmbunătățește statul de drept. Prin modificarea rapidă a actului legislativ care îngrădește alegerile libere ar fi consolidat statul de drept și merita un articol în Der Spiegel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel