Emil Hurezeanu: Rapsodul napocan Ioan Rus, vorbitorul cel mai paradoxal la bilanțul MAI

Jurnalistul Emil Hurezeanu consideră că, la bilanțul de ieri al Ministerului de Interne pe anul 2014, la care a participat inclusiv președintele Klaus Iohannis, cel mai paradoxal vorbitor a fost actualul ministru al Transporturilor, Ioan Rus.

În opinia lui Emil Hurezeanu, pe lângă faptul că prezenţa lui Ioan Rus la bilanţul MAI pe 2014 a fost "neobişnuită şi insolită", actualul ministru al Transporturilor a avut și o dorinţă ascunsă de a o contrazice pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, când a luat cuvântul.

Ioan Rus "face parte dintr-o categorie de politicieni care îşi propun mereu să coboare sau să înalţe limbajul politic pe o margine a contrazicerii locurilor comune.

Dl Rus le mai şi nimereşte, dar astăzi a avut un "acte manque" (n.red. act ratat - un concept al psihanalizei clasice reprezentând o eroare de vorbire, memorie sau acțiune atribuită unei interferențe cu o dorință, gând sau conflict inconștient, reprimat ) ... a auzit-o pe doamna Codruţa care a spus că legături între politicieni şi poliţişti pot fi la un moment dat o vulnerabilitate. Ce spune într-o traducere foarte liberă rapsodul nostru napocan, fost internist, actualmente transporturi? Spune: limitarea relaţiilor dintre politicieni şi poliţişti ar putea fi o vulnerabilitate. Fiecare avea dreptate, dar din perspective diferite", a comentat, luni seară, la Digi 24, Emil Hurezeanu.

La bilanțul MAI, prezentat de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a participat și președintele Klaus Iohannis, precum și ministrul Apărării, Mircea Dușa, cel al Justiției, Robert Cazanciuc, dar și directorul SRI, Eduard Hellvig.

Victor Ponta, pentru Laura Codruța Kovesi, la bilanțul MAI: Este în avantajul oamenilor cinstiţi dacă punem eforturile împreună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel