Emil Hurezeanu, despre mesajul lui Victor Ponta: Să fie atentă Opoziția

Analistul politic Emil Hurezeanu a comentat, luni seară, la Digi 24, sărbătorirea de către PSD a trei ani de la căderea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, arătând și ce mesaj a transmis în realitate premierul Victor Ponta.

„E o zi de sărbătoare și nu știu de ce. De ce sărbătoresc oamenii o fractură? Trei ani fără MRU? Sărbătorești construirea celui mai frumos pod peste Dunăre, terminarea unei autostrăzi care te leagă de Occident și nu te transformă într-o enclavă a Europei, sărbătorești construirea a patru spitale! Sărbătorești trei ani de guvernare atunci când realmente s-au văzut rezultate mari și bune: reforma constituțională, administrativă, descentralizarea! Cum nu s-au întâmplat toate acestea, mi se pare impropriu să sărbătorești ruperea de predecesori" a declarat Emil Hurezeanu.

Mircea Toader: Afirmaţiile lui Victor Ponta, lipsite de "orice bun simţ politic"

Cât despre mesajul transmis în realitate de Victor Ponta, Hurezeanu consideră că există o singură interpretare pentru evenimentul de astăzi: „vedeți că acum trei ani eram cu liberalii, iar acum liberalii nu se simt prea bine cu foștii PDL-iști și nu se simt bine pur și simplu".

„Este un mesaj cu vioiciune în pandant cu intrarea în expectativă, pasivitate a celorlalți. Doamna Gorghiu a avut o intervenție împotriva maestrului Ponta, destul de firavă ca manifestare. Ai impresia că Opoziția e destul de letargică din tot felul de motive și își amână planurile. Îl lasă în ofsaid pe președintele Iohannis, acolo remarcam lipsa de intermediari și de flancuri. Ponta vrea să aniverseze lipsa de reacții a celorlalți și faptul că există în continuare guvernul acesta, care după toate calculele și așteptările, chiar după 16 noiembrie întețite sau recalculate, n-ar mai fi trebuit să existe! Să fie atentă Opoziția că ne îndreptăm spre anul 2016", a mai spus Emil Hurezeanu.

Alina Gorghiu, replici acide după glumele lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel