Provocarea ”Ice Bucket”. Emil Boc a acceptat-o, însă ce a făcut când era tânăr o depășește

Provocarea ”Ice Bucket”. Toți oamenii care au acceptat provocarea Ice Bucket au avut o oarecare reținere. E normal, un șoc cu apă foarte rece nu e plăcut. Printre cei care au acceptat provocare a fost și fostul premier, Emil Boc.

Provocarea ”Ice Bucket”. Emil Boc și-a turnat apă rece pe cap, intrând astfel în rândul personalităților din toate domeniile care au acceptat provocarea ”Ice Bucket”.

 

Provocarea ”Ice Bucket”. Probabil, Emil Boc a vrut să-și revină după ce a stat două zile cocoțat pe un stâlp. Da, primarul orașului Cluj a acceptat o provocare lansată pe vremea când acesta era student. Cine rezista cel mai mult cocoțat pe un stâlp, câștiga o excursie la Costinești.

Provocarea ”Ice Bucket”. Timp de două zile studentul Emil Boc a stat în soare, având voie să coboare o dată la patru ore pentru a se duce la toaletă. Efortul nu a fost în zadar, el câștigând concursul.

Provocarea ”Ice Bucket”. Povestirea a fost spusă de Mircea Dinescu, în urmă cu câțiva ani și a fost confirmată de Cristian Grețcu, membru Divertis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel