ELICOPTER MILITAR PRĂBUȘIT la SIBIU. Traian Băsescu, mesaj de condoleanțe: Este un moment trist...

Președintele Traian Băsescu a transmis, vineri, un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate în urma prăbuşirii elicopterului cu mai mulţi militari la bord în judeţul Sibiu în cursul acestei zile.

„Doresc să-mi exprim regretul pentru tragicul accident petrecut astăzi în judeţul Sibiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 8 militari şi 2 au fost răniţi. Este un moment trist pentru Armata României, pentru poporul român şi pentru mine personal.

Transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate şi tuturor celor care le-au fost aproape!

Totodată, le doresc însănătoşire militarilor răniţi şi îmi exprim solidaritatea cu familiile acestora!", este mesajul președintelui Traian Băsescu, postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Un elicopter militar s-a prăbuşit, vineri, în judeţul Sibiu în apropierea localității Laslea-Mălâncrav, o zonă greu accesibilă. În urma accidentului opt persoane ș-au pierdut viața, alte două fiind grav rănite. 

Unul dinrte supraviețuitori a fost dus cu elicopterul SMURD la UPU din Târgu Mureş, însă va fi transferat  la Spitalul de Arşi din Bucureşti, întrucât are arsurile de gradele II şi III pe 40% din suprafaţa corpului, transmite Mediafax.

Potrivit medicului-şef de gardă de la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Turucz Emilia, computerul tomograf a arătat că rănitul nu are leziuni interne. Militarul prezintă însă şi fracturi maxilo-faciale, care nu îi pun viaţa în pericol.

Potrivit medicului, cel de-al doilea rănit este în continuare aşteptat să ajungă cu ambulanţa la UPU Târgu Mureş, care, din primele informații, era era conştient, dar prezenta traumatisme cranio-cerebrale, fracturi la picioare şi arsuri la mâini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel