Urmărește emisiunea live


Eli Roman (Realitatea TV), scoasă din emisie din cauza emoțiilor

Eli Roman, aflată la Palatul Noblesse unde avea loc un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru bolnavii de cancer, a avut o intervenție în direct în cadrul jurnalului de știri.

VEZI ȘI: Realitatea TV, gafă. Victor Ponta, breaking-news de pe 7 ianuarie

Jurnalista a fost năpădită de emoții dat fiind faptul că era și gazda evenimentului. Când i s-a dat legătura pentru a intra în direct, Eli Roman a dat semne vizibile de emoție și a fost scoasă din emisie.

Prezentatoarea știrilor a încercat să-și ajute colega și a explicat de ce Eli Roman a fost atât de emoționată încât aproape că nu a putut vorbi.

"Eli este extrem de emoționată. A făcut un pariu cu sine însăși pentru acest proiect", a spus prezentatoarea TV.

Jurnalista a primit mesaj de încurajare și pe contul de Facebook. "Capul sus, Eli Roman! O mică stângacie din cauza emoției nu trebuie să te afecteze. Cel mai greu este să vorbim despre munca noastră și, mai ales, atunci când ne implicăm cu tot sufletul! Felicitări pentru ceea ce ai reușit să faci pentru a contribui la salvarea unor vieți, alături de alți oameni generoși!", a fost unul dintre mesajele primite.

Ulterior, după terminarea evenimentului a cărui gazdă a fost, Eli Roman a scris pe Facebook că i s-a făcut rău, chiar în direct, la TV, dar și-a revenit după ce a băut "o cafea cu mult zahăr".

Eli Roman a prezentat ‎Gala Păpușilor‬, la Palatul Noblesse, un eveniment caritabil care își propune să susțină finanțarea lucrărilor de la secția de hematologie a Spitalului Universitar.

Citește aici explicațiile jurnalistei: Eli Roman a dezvăluit ”motivul căderii” din live-ul de la Realitatea Tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel