Elevii cu media 10 la Bacalaureat primesc câte o mie de lei din partea CJ

Consiliul Judeţean (CJ) Suceava a aprobat marţi într-o şedinţă ordinară un proiect de hotărâre privind acordarea de premii în bani elevilor care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Aleşii judeţeni au votat favorabil, în unanimitate, proiectul iniţiat de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, prin care aceşti elevi să primească stimulente financiare de câte o mie de lei.

Este vorba despre trei absolvenţi de la Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Suceava, respectiv Mihai Prelipcean, Alexandra Ionela Andriciuc şi Magda Mădălina Olaru, Daniel Ciobanu de la Liceul Tehnologic 'Dorna Candrenilor', Adina Luisa Lavric de la Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuţi, Andreea Nistor de la Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava, Adrian Gabriel Florescu de la Colegiul Naţional Militar Ştefan cel Mare Câmpulung Moldovenesc şi Iuliana Maria Levinschi de la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu din Suceava.

Iniţial, proiectul de hotărâre a fost pentru patru dintre absolvenţi, dar a fost amendat astfel încât şi cei patru elevi care au obţinut media 10 după contestaţii să fie premiaţi.

[citeste si]

Procentul de promovare la Bacalaureat în judeţul Suceava a fost în acest an de 72,55%, iar opt elevi au obţinut media zece. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel