Elena Udrea, victima unui criminal în serie

Elena Udrea a fost prima victimă a unuia dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România.

Elena Udrea, în vârstă de 19 ani, și-a găsit sfârșitul în mod tragic în noaptea dintre 29 și 30 iunie 1944. A fost prima victimă a lui Florea Râmaru, tatăl celui mai faimos criminal în serie din România, Ion Râmaru.

Elena Udrea a fost găsită în dimineața zilei de 30 iunie 1994, moartă în patul ei. Avea craniul zdrobit, cu oasele faciale înfipte în creier. Agresorul a intrat pe fereastră și a lăsat o amprentă pe pervarz.

VEZI ȘI: Rămășițele lui Ion Râmaru, de negăsit. Familia cere despăgubiri uriașe

Nimeni nu-l auzise când forțase ferestrele, căci în noaptea aceea a plouat torențial. Cu o seară înainte, Elena Udrea petrecuse cu iubitul ei, soldatul Gheorghe Anghelache, la un restaurant, de unde spre ora 11 se întorsese împreună cu acesta acasă. Puţin mai târziu, soldatul s-a întors la regiment.

Ion Râmaru, în vârstă de 24 de ani, a fost prins la începutul lunii iunie 1971 şi executat pe 23 noiembrie, în acelaşi an. Un an mai târziu, exact pe 23 noiembrie, pe masa de autopsie a Institutului de Medicină Legală se află Florea Râmaru, tatăl lui Ion Râmaru. Cauza oficială a decesului: traumatism cranian cauzat de căderea din tren. Neoficial, multă vreme s-a spus că Florea Râmaru a fost a aruncat de securitate din tren. Când i-au prelevat amprentele, ca oricărui alt cadavru, în vederea unui studiu dermatoglific la care lucra, Constantin Ţurai are un şoc: amprenta indexului stâng al lui Florea Râmaru este identică cu cea a asasinului Elenei Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel