Elena Udrea va fi judecată în arest la domiciliu

Elena Udrea va fi eliberată  din Penitenciarul Târgşor, unde este încarcerată de circa 10 zile. Fostul ministru a contestat prelungirea arestului preventiv în dosarul Galei Bute, iar magistrații Curții Supreme au decis ca udrea poate fi judecată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă.

Pe 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul cunoscut sub numele de "Gala Bute".

Elena Udrea este urmărită penal şi în dosarul "Microsoft", cauză în care a fost arestată preventiv din 11 februarie până în 17 februarie, când instanţa a înlocuit măsura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu până în 25 februarie, când a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute".

Citește și: Elena Udrea, amenințată cu moartea. Sile Cămătaru neagă că ar fi cerut infectarea cu HIV a Elenei Udrea

Elena Udrea a avut  parte de măsuri speciale de pază  la penitenciar. A ieșit  întotdeauna însoţită la plimbare şi a stat în celulă cu alte trei deţinute.

Conducerea închisorii a demarat o cercetare administrativă, pentru a verifica dacă viaţa fostului ministru a fost pusă în pericol, după ce aceasta a primit o scrisoare de amenințare.

Elena Udrea se află după gratii din 25 februarie. Este acuzată de abuz în serviciu, tentativă de folosire a unor documente sau declaraţii false pentru obţinerea de fonduri europene, folosire a influenţei pentru obţinere de foloase necuvenite şi luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel