Elena Udrea, prima noapte în arest. Procurorii DNA au reținut-o pentru 24 de ore

Procurorii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele Elenei Udrea, urmând ca mâine deputatul să fie prezentat în fața magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă, a anunțat avocatul Marius Sebastian Striblea, din fața sediului DNA.

UPDATE 23:00 Elena Udrea a ajuns în arestul Capitalei. Potrivit imaginilor difuzate de Realitatea Tv. Udrea a coborât din mașină fără cătușe la mâini. E posibil ca procedura să nu mai presupună încătușare de îndată ce suspectul este deja în Curtea Poliției București.

UPDATE 22:45 Elena Udrea a ieșit din sediul DNA și va fi dusă în arestul Poliției Capitalei. Fostul ministru a făcut o singură declarație: "Îi pot pune cătușe Elenei Udrea, dar nu pot pune cătușe adevărului".

Acuzațiile DNA: De ce a fost reținută Elena Udrea

DNA a reținut-o pentru 24 de ore pe Elena Udrea pentru patru capete de acuzare - trei infracțiuni de trafic de influență și o infracțiune de spălare de bani.

Apărătorul Elenei Udrea a precizat că reținerea a fost dispusă în dosarul disjuns din dosarul Microsoft, în care este inclus și denunțul făcut de Dinu Pescariu.
Elena Udrea a petrecut marți aproape 10 ore la Direcția Națională Anticorupție. Avocatul Striblea a arătat că doar 3 ore au fost dedicate audierilor efective.

Urmează ca Elena Udrea să fie transportată de la sediul DNA în arestul Poliției Capitalei.

Plenul Camerei Deputaților a avizat pozitiv, luni, toate cele șase solicitări ale DNA - de urmărire penală și de arestare preventivă - emise pe numele deputatului Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel