Elena Udrea: M-au dezbrăcat, mi-au luat sutienul

În discursul din Parlament, Elena Udrea nu s-a sfiit să facă referire la condițiile din arest. 

"Nu se poate spune că eu vreodată am cerut cuiva să încalce legea. Nu-mi voi da nici cu mir, nu voi spune acatiste sau rugciuni. Nu ar fi corect nici faţă de mine, nici faţă de dv., nici faţă de cei care ne privesc. Pe 9 februarie aţi votat, pe 10 am fost reţinută, pe 11 arestată.

Am fost dusă în arestul Poliției Capitalei, verificată la sânge și dezbrăcată. Mi-au luat sutienul și m-au dus într-o cameră de 3 pe 3 metri. Erau patru paturi. Câte două, suprapuse. Apă caldă era doar dimineața și noaptea, iar WC-ul era de tip turcesc, fără ușă, dotat însă cu un duș pe care îl foloseam ca să tragem apa. Atunci când nimeni nu-l folosea puneam un pet pe post de capac, pentru ca nu cumva să vină șobolanii. Pereții erau scorojiți, geamul nu se închidea cum trebuie și era curent. Dacă te spălai pe cap, nu aveai acces la feon ca să te usuci. Ceea ce îți dădea șanse minim la o răceală, dacă nu la o pneumonie sau meningită", a spus Udrea.

Deputatul a arătat că ar fi preferat să fie adusă încătușată în plen. "Să le puteți vedea (cătușele - n.r), să le puteți atinge ca să înțelegeți mai bine ce se întâmplă", a declarat Udrea.

Elena Udrea, discurs în Parlament: M-a turnat o prietenă la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel