Elena Udrea: Klaus Iohannis, incapabil în lupta cu Victor Ponta. Este simplu să zugrăvești trei case

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a desființat principalul argument al lui Klaus Iohannis în lupta pentru alegerile prezidențiale 2014, acela că este un bun primar al Sibiului, la DC NEWS LIVE. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014, ELENA UDREA. "Am avut perioada cu Ion Iliescu în care acest sistem securisto-comunist s-a perpetuat și a crescut pe lângă un președinte care a tolerat transformarea sistemului într-un sistem securisto-capitalist. Am avut apoi un președinte ca domnul Constantinescu, care s-a declarat învins de acest sistem și n-a mai candidat. Avem din 2004 un președinte, Traian Băsescu, care s-a luptat cu acest sistem, l-a îngenunchiat, dar nu cred că sistemul este învins definitiv", a declarat Elena Udrea, la DC NEWS LIVE, subliniind că este de părere că trebuie să urmeze un președinte puternic, capabil să ducă mai departe efortul lui Traian Băsescu și care să conducă România în etapa în care "să construim". 

Udrea: Iohannis l-a executat pe Antonescu. Bieții foștii mei colegi...

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014, ELENA UDREA. "Cu cine mă lupt eu? Cu Victor Ponta care de doi ani de zile nu a făcut nimic pentru țara asta, dimpotrivă, n-a adus decât taxe impozite, a pierdut bani europeni, a adus șomaj, și cu Klaus Iohannis, care nu e capabil să se lupte cu Victor Ponta, nu e capabil să facă dreapta să învingă în această competiție. Singurul argument este că a fost un bun primar al Sibiului. Eu nu contest, o fi un bun primar al Sibiului, deși, când ai atâția bani pe mână, este simplu să zugrăvești trei case. Întrebarea este dacă este suficient să fii președintele României doar pentru că ai demonstrat că ești capabil să reabilitezi centrul unui oraș? Vă dau exemple de primari în țara asta, care au făcut mult mai mult pentru orașele pe care le conduc și nu candidează la Președinția României", a adăugat Elena Udrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel