Elena Udrea intră în alianță cu PNȚCD

Elena Udrea
Elena Udrea

Partidul Mișcarea Populară a ajuns la un acord cu PNȚCD pentru alegerile prezidențiale. Potrivit protocolului, care va fi semnat, sâmbătă, PNȚCD  o va sustine pe Elena Udrea la prezidențiale și va sprijini PMP să devină membru PPE, scrie stiripesurse.ro.

„Se constituie la nivel național Alianța Electorală între Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Partidul National Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), denumită în continuare ALIANȚA, pentru participarea la scrutinul organizat în anul 2014 pentru alegerea Președintelui României", se arata in Protocol.

Alianța va fi condusă de Elena Udrea și Aurelian Pavelescu, în calitate de co-președinți, se mai arată în protocolul alianței.

Semnul electoral al noii Alianțe este compus din alăturarea semnelor electorale ale celor două partide, respectiv: mărul și ochiul, conform statutelor celor două partide, mai precizează sursa menționată.

Condițiile protocolului se referă la:

1. Susținerea candidatului Alianței, d-na Elena Udrea, la scrutinul organizat în anul 2014 pentru alegerea Președintelui României.

2. Sprijinirea PMP de către PNȚCD pentru a deveni membru al Partidului Popular European, precum și colaborarea în cadrul Partidului Popular European și în cadrul Parlamentului European.

Vezi AICI protocolul dintre PMP și PNȚCD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel