Elena Udrea, informație cheie: Să-l întrebăm pe Robert Turcescu

În ultima zi de campanie prezidențială, Elena Udrea a spus că s-a dorit retragerea ei din cursa electorală.

Întrebată cine i-a cerut să se retragă din cursa prezidențială, Elena Udrea a spus: "Colegi din politică și oameni din societatea civilă mi-au propus acest lucru în favoarea unor alți candidați de dreapta. A fost o presiune foarte mare pentru a mă retrage".

"Voi face o listă cu jurnaliștii care tot timpul au același discurs: primesc aceleași notițe și spun aceleași lucruri. Oamenii aceștia au aceiași consilieri care fac punctajele. Membrii partidelor primesc punctaje de la departamentul de comunicare. Să zicem că au același departament care le trimite punctajul. Punctajele nu sunt doar pentru politicieni, ci și pentru anumiți jurnaliști", a zis Elena Udrea la B1 TV.

Întrebată cine face punctajele, Elena Udrea a zis: "Să-l întrebați mai bine pe Robert Turcescu. Mă gândesc că el poate știe mai multe".

"Acesta este un indiciu foarte bun. Spuneți clar că este o influență din zona serviciilor secrete", a subliniat Mădălina Pușcalău, moderatoarea emisiunii de la B1 TV.

"Există mari interese ca PMP să nu fie un proiect politic de succes. Acest partid este un partid în care vor veni Traian Băsescu, Emil Boc și alți susținători ai președintelui", a conchis Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel