Elena Udrea indignată: Mi se cere să renunț la candidatură

Elena Udrea, liderul Partidului Mișcarea Populară a declarat în cadrul unei conferințe de presă că tot mai multe voci, oficiale și neoficiale, îi cer retragerea candidaturii în favoarea altui candidat.

În opinia liderului PMP, Klaus Iohannis şi Victor Ponta urmăresc refacerea USL.

"Faptul că nu există alt atac la niciun alt candidat m-a determinat să trag o concluzie: e o bătălie pe care mulţi o înţeleg cu greu. De ce s-ar bate toţi cu candidatul de pe locul 3? De ce nu e o luptă între primii doi? În primul rând, pentru că amandoi sunt parte a aceluiaşi proiect USL şi indiferent cine ar câştiga înseamnă refacerea USL. Dincolo de asta contează în turul 2 electoratul Elenei Udrea. Locurile 4 şi 5 se anulează reciproc. (...) Electoratul care va decide câştigătorul competitiei pentru Preşedinţie este electoratul Elenei Udrea. De aici, o bătălie în care susţinătorii celor doi candidaţi - Ponta şi Iohannis - au intrat cu toate armele împotriva Elenei Udrea fie pentru a demobiliza electoratul pregătit să voteze cu mine duminică şi a-l ţine acasă, aşa cum ar fi interesul lui Ponta, fie pentru a convinge acest electorat să abandoneze candidatul şi să voteze cu Iohannis", a spus Udrea.

Totodată, Udrea a declarat că, în ultima vreme, tot mai multe voci i-au cerut fie oficial, fie neoficial, să renunţe la candidatură în favoarea unui candidat de dreapta.

"În ultimele 48 de ore, personal, la partid, în teritoriu, pe surse, direct, oficial, neoficial mi se cere să renunţ la candidatură în favoarea unui candidat. Este încă o probă că bătălia care se duce în acest moment e pentru a muta electoratul Elenei Udrea în favoarea unui candidat dintre cei doi de pe primele două locuri în turul doi, şi anume Ponta sau Iohannis. Această bătălie e dusă de candidaţii care se vor confrunta în turul 2", a explicat Udrea.

Citește și: Udrea și dosarul EADS: Nu am fost ministru în timpul semnării contractelor

Mai mult, Udrea ţine să atragă atenţia asupra unor analize făcute de "cunoscători ai mecanismelor oculte din spatele faptelor", din care reiese că "în favoarea celor doi candidaţi au intrat şi reprezentanţi ai serviciilor secrete".

"În acelaşi timp, uitându-mă la lucruri care se petrec în ultimele zile, la analize, la concluziile pe care le trag oameni care sunt cunoscători ai mecanismelor oculte din spatele faptelor, cred că în favoarea celor doi candidaţi au intrat şi reprezentanţi ai serviciilor secrete. O spun cu toată responsabilitatea unui candidat la Preşedinţia României", a mai spus Udrea.

"Am văzut azi o schemă făcută de un jurnalist care mă critică prin care arăta că informaţia apărută pe site-uri în Germania, cum că aş fi implicată în cazul EADS, a apărut după o schemă cunoscută deja, folosită de oameni din Serviciul de Informaţii Externe, sau foşti oameni din Direcţia de Informaţii Externe, care sunt folosiţi în astfel de situaţii tocmai pentru a lansa atacuri care apoi să fie preluate în România pe reţeaua Voiculescu. De aceea nu m-a mirat văzând astăzi că acest atac a fost preluat în special la România TV, la Antena 3, oameni care erau deja avizaţi asupra apariţiei acestor informaţii şi care le-au preluat şi le-au făcut mari subiecte de dezbatere. Un alt argument pentru care spun acest lucru este faptul că în această competiţie avem doi candidaţi care cunosc unul despre celălalt secrete importante - Ponta, fost ofiţer acoperit, şi Meleşcanu, care cunoaşte acest secret", a mai spus preşedintele PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel