Elena Udrea îl compătimește pe Sorin Oprescu: Este o condamnare la moarte

Elena Udrea, care şi-a petrecut mai multe luni în arest, afirmă că în Arestul Central al Poliţiei Capitalei condiţiile sunt inumane şi cu atât mai greu de suportat pentru o persoană care are probleme de sănătate, cum este și Sorin Oprescu, motiv pentru care deputata consideră că primarul general al Capitalei este "condamnat la moarte".

"Pentru cineva bolnav, dependent de insulină sau dependent de alt tratament, este aproape o condamnare la moarte acolo (arestul Poliţiei Capitalei - n.r.). Mai ales în zona în care stau bărbaţii. Celulele au circa 12 metri pătraţi şi locuiesc opt bărbaţi într-o singură cameră, cu o singură toaletă. În condiţii de vară, aerul este nerespirabil. Şi la femei este greu, dar acum mă refeream la situaţia lui Sorin Oprescu", a declarat Elena Udrea, citează romaniatv.net.

Aceasta consideră că "practica generalizată a arestului preventiv" ar trebui aplicată cu mare atenţie pentru că "statul român nu este capabil să ofere condiţii decente, umane pentru cei arestaţi preventiv".

Momente dificile pentru Sorin Oprescu. Medicii au intervenit rapid

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA sâmbătă noapte, pentru luare de mită, Duminică noapte, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit unor surse, Sorin Oprescu ar împărți celula cu Mohammad Munaf, condamnat pentru răpirea celor trei jurnaliști în 2005.

Laura Codruța Kovesi, primele informații din dosarul lui Sorin Oprescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel