Elena Udrea: Dosarele mele apar atunci când trebuie

Elena Udrea susţine, în contextul anchetei DNA privind campania lui Traian Băsescu din 2009, că dosarele ei apar atunci când trebuie, având în vedere că se apropie campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Fostul ministru al Dezvoltării susţine că ancheta DNA privind campania lui Băsescu din 2009 se axează doar pe implicarea ei şi a Ioanei Băsescu.

"Al câtelea doar este nici nu mai este relevant. Relevant este că apare, din nou, la momentul potrivit. Dosarele mele apar atunci când trebuie. Acum a apărut odată cu dosarul Ioanei Băsescu pentru că vine campania electorală iar partidul lui Traian Băsescu nu trebuie să intre în Parlament. Traian Băsescu nu trebuie să aibă nicio șansă să devină prim-ministrul României. Cum este mai simplu să faci lucrul acesta decât așa cum am văzut în campania din 2014 de la europarlamentare, când, în plină campanie, PMP a avut doi mari lideri puși sub acuzare - Florin Popescu și Gheorghe Ștefan zis Pinalti -, când în campania de prezidențiale, Elena Udrea, candidatul MP, am fost chemată în prima zi de campanie la DNA, apoi fostul soț a fost arestat în mijlocul campaniei, iar cu 3 zile înainte au apărut celebrele fotografii de la Paris. Acum, înainte de campania electorală apare acest dosar care se referă la finanțarea campaniei prezidențiale din 2009", a declarat Elena Udrea, marți seară, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel