Elena Udrea, despre Victor Ponta: S-a gândit să spele ruşinea

Liderul PMP, Elena Udrea, a lansat critici dure după ce Victor Ponta s-a întâlnit cu oamenii de afaceri pentru "a spăla ruşinea" după ultima întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu. 

"Domnul Ponta, după ce s-a făcut de râs la vizita la preşedinte, s-a gândit să spele ruşinea şi s-a dus să se întâlnească cu oameni de afaceri. Nu a avut că nu are cine să îl pregătească, dânsul nu se pricepe. Tot ce au putut face cei din jurul lui a fost să îi copieze din Ziarul Financiar. Nu zic că nu trebuie citite analizele din ziarele de specialitate pentru că de multe ori sunt foarte bune, dar la Guvern chestia e să lucreze tocmai aceşti specialişti, nu să meargă premierul cu un copy paste dintr-un ziar, să prezinte marile soluţii pentru acoperirea găurilor din buget. Este un guvern de râsul lumii şi, din păcate, stăm cu el de doi ani şi tare mi-e că vom sta în continuare doi ani", a declarat Elena Udrea, la Realitatea Zilei.

Premierul Victor Ponta este acuzat că ar fi folosit în prezentarea bilanțului la doi ani de guvernare un grafic realizat de Ziarul Financiar, fără a cita sursa.

Citește și Elena Udrea: Sfat important pentru femeile care vor succes în politică

Citește și Victor Ponta, acuzat că a folosit un grafic din Ziarul Financiar, fără a cita sursa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel