Elena Udrea, despre candidatura la prezidențiale

Elena Udrea nu este decisă dacă va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie. În opinia fostului ministru, candidatul dreptei care se va lupta cu Ponta în turul doi trebuie să garanteze independența Justiției începută de Traian Băsescu.

"Eu am spus mereu și continui să spun că testul europarlamentarelor va fi esențial pentru a decide candidatul care corespunde cel mai bine criteriilor astfel încât să-l învingă pe Victor Ponta în turul doi", a răspuns Elena Udrea la B1 TV, întrebată fiind despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale.

"Există posbilitatea ca dreapta să meargă unită în turul 1, adică să se bată candidatul PNL-ului cu Victor Ponta sau există și varianta cealaltă, preferată de electorat potrivit cercetărilor, în care toată lumea merge în alegeri, cel mai bun intră în turul 2 și se bate cu Victor Ponta. Analiza arată că și câștigă, pentru că Victor Ponta își va capacita electoratul din turul 1, nu mai are ce să mai ia în turul 2.

Asta nu înseamnă mai mult de 45% în turul doi orice ar fi. Ori, candidatul care intră în turul doi cu Ponta, dacă este un candidat care să atragă electorat și din alte segmente, de pe zona de centru, atunci l-ar învinge pe Victor Ponta. Acel candidat care va intra în turul doi trebuie să garanteze continuarea luptei pentru independența Justiției începută de Traian Băsescu și să continue reformele începute de acesta", a continuat Elena Udrea, vorbind despre posibilitățile dreptei în competiția pentru Președinție.

Citește și: Victor Ponta deschide campania electorală cu sobor de preoți la Mănăstirea Nucet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel