Elena Udrea, denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea. Reacția lui Sebastian Ghiță, invocat în denunț

Elena Udrea a anunțat, vineri, într-un interviu acordat pentru hotnews.ro, că a depus un denunț la DNA pe numele directorului interimar al SRI, Florian Coldea. Ea îl acuză pe Florian Coldea că a instrumentat o campanie împotriva sa și că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să-i dea 500.000 de euro deputatului Sebastian Ghiță, pentru a-i susține televiziunea, România Tv.

Într-o intervenție telefonică la România Tv, Sebastian Ghiță a declarat:

"În primul rând, vreau să spun că sunt extrem de surprins și de preocupat de toată situația creată. Nu o cunosc pe dna Udrea foarte bine, am întâlnit-o de câteva ori. Am văzut declarațiile celor de la DNA. Nu cred că astfel de practici pe care dânsa le-a descris sau de care pomenește sunt niște practici normale. Nu am cunoștință, n-am discutat vreodată cu dânsa așa ceva, n-am discutat nici cu dl Cocoș, cu atât mai puțin cu fiul dânsului, pe care îl cunosc destul de puțin, l-am văzut de câteva ori. Și îmi pare rău de ce li se întâmplă acestor oameni.

Nu le înțeleg planul și strategia. Nu știu dacă aceste atacuri la instituțiile statului român sunt în ajutorul dânșilor și îi pot ajuta să-și dovedească nevinovăția. Nu știu dacă adevărurile, legendele, poveștile, denunțurile din jurul dânșilor sunt reale și de aceea nu doresc să îmi văd numele în această poveste. Nu cred că sunt o cale de atac la instituțiile statului. N-am avut legătură cu DNA-ul, nu cunosc procurorii de acolo. Cred sincer că, totuși, atunci când te uiți la sute de milioane, clădiți într-un tip de afaceri ilegale, e o chestiune necurată și procurorii trebuie să o verifice și niciunul dintre noi n-ar trebui să ne temem când procurorii verifică lucruri

(...) Vă garantez: nu există o discuție, o situație, o întâmplare care să acrediteze măcar ideea că un astfel de eveniment - nu că s-a întâmplat, măcar că s-a adus vorba de el. Nu vreau să fiu un element activ în această chestiune cu dna Udrea și cu DNA-ul. Am văzut comunicatul instituției.

(...) Nu cred că vreunul dintre noi poate să înțeleagă și să deslușească ceea ce procurorii au menirea să deslușească".

Vezi și: Elena Udrea: L-am denunțat la DNA pe Florian Coldea. Ghiță mi-a spus că șeful SRI mă urăște

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel