Elena Udrea: Cum s-a luat decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă

Elena Udrea a scris pe Facebook dezvăluirile promise, cu privire la decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă. 

"Multă lume s-a întrebat de ce judecătorul de luni a decis prelungirea mandatului de arestare în cazul Elenei Udrea pentru încă 30 de zile. Asta mai ales după declaraţiile avocaţilor fostului ministru care au prezentat rezultatul confruntărilor de săptămâna trecută cu denunţătorii. Iată adevărul despre ce s-a întâmplat luni. Procurorii au mers cu referatul de prelungire a mandatului de arestare preventivă doar cu răspunsurile la întrebările care le-au convenit. Judecătorul a citit doar referatul acestora. Nu ştia de declaraţiile inculpaţilor, nu ştia de celelalte întrebări şi răspunsuri din confruntări, de restul dosarului, ci doar povestea anchetatorilor cum că anumite donaţii către PDL Bucureşti ar demonstra că Udrea a luat geanta cu 900.000 de euro", scrie Elena Udrea, pe Facebook. 

Echipa politicianei adaugă că "prezumţia de nevinovăţie a fost pierdută de mult pe traseu, la fel ca şi obligaţia legală de a aduna şi ţine cont şi de probele în favoarea celor pe care îi acuză. Ca să fie clar: din ceea ce există la dosar reiese clar că Udrea nu a luat banii aceia". 

Pe Facebook-ul Elenei Udrea este adresată și o întrebare: "Cum poţi demonstra că nişte bani donaţi în decembrie 2011 la PDL Bucureşti, chiar dacă, prin absurd, ar fi provenit de la Udrea, erau fix din geanta luată în octombrie la minister???". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel