Elena Udrea, Cristian Diaconescu. Scenariu surprinzător pentru prezidențiablilul PMP

Preşedintele PMP Elena Udrea a prezentat, vineri seară, un scenariu surprinzător pentru prezidențiabilul formațiunii, Cristian Diaconescu. Ea a dezvăluit că sondajele interne ale PMP îl arată pe Cristian Diaconescu la un scor egal cu cel al partidului, adăugând că nu exclude intrarea acestuia în turul doi al prezidențialelor.

"Candidatul PMP este, după sondajele noastre, în scorul partidului. Suntem la începutul acestei campanii şi cred că nu este de neluat în calcul un exemplu din 2000, când candidatul Partidului Democrat la Primăria Capitalei a intrat cu 7% în primul tur, a reuşit să se califice în turul al doilea cu 17% şi l-a învins în turul doi pe Sorin Oprescu, cel care câştigase 47% în turul întâi. Cred că un candidat care la începutul campaniei pleacă de la un scor la limita partidului care îl susţine poate să ajungă în turul doi, iar în turul doi orice este posibil", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Președintele Partidului Mișcarea Populară a precizat că în primul tur Diaconescu trebuie să fie mai credibil decât ceilalţi candidaţi ai partidelor de centru-dreapta şi că "lucrul acesta nu este greu".

Vezi și: Sondaj INSCOP. Tandem Victor Ponta, președinte-Mugur Isărescu, premier, în topul preferințelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel