Elena Udrea, arest: Riscă să se îmbolnăvească de insomnie cronică

Regulamentele aspre pentru cei aflați în arest pun în pericol sănătatea acestora, inclusiv a deputatului Elena Udrea, susțin surse medicale.

Elena Udrea s-a întors în Arestul Poliției Capitalei, și cum regulamentele prevăd că lumina nu se stinge niciodată, fosta şefă a PMP, ca și celelalte VIP-uri aflate în celule, ar putea suferi de tulburări serioase ale somnului vegheat de gardieni, scrie libertatea.ro.

Toţi cei aflați în arest dorm cu becul aprins, iar expunerea permanentă la lumina artificială nu este sănătoasă pentru organism.

Contestația Elenei Udrea la decizia de arestare preventivă, judecată de ICCJ pe 5 martie

"Expunerea în timpul somnului la surse artificiale de lumină scade dramatic secreţia de melatonină, hormon care reglează somnul. Cine are un organism mai sensibil ar putea să sufere tulburări serioase ale somnului. S-ar putea îmbolnăvi de insomnie trecătoare sau chiar cronică. Depinde doar cât de rezistent este organismul fiecăruia", au explicat surse medicale.

În Arestul Poliției Capitalei, în afară de Elena Udrea se află și alte personalități din mediul de afaceri și din politică, precum Adrian Sârbu, Gheorghe Ştefan (Pinalti), Dorin şi Alin Cocoş, dar și fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

Victor Ciutacu, după ce Elena Udrea a revenit în arest: Toți cei care se iau în piept cu sistemul pierd mereu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel