Elena Udrea, arest 30 zile. Avocatul său remarcă un lucru important

Magistraţii ÎCCJ au respins contestaţia Elenei Udrea la arestarea preventivă. Fostul ministru al Dezvoltării rămâne astfel în spatele gratiilor.

VEZI ȘI: Udrea, arest. Chirieac: Decizia judecătorilor a fost INFLUENȚATĂ

Avocatul Marius Striblea a spus că până la acest moment nu a vorbit cu Elena Udrea despre decizia în privința clientei sale.

"Încă nu am discutat cu Elena Udrea. Voi vorbi în această seară cu ea. Este greu să îmi dau cu părerea privind decizia. Vom afla după ce judecătorii vor motiva decizia pe care au dat-o astăzi. Totuși, aș vrea să arăt un lucru. Pe data de 17 februarie, judecătorii - în aceeași formulă a completului de contestație - au apreciat că Elena Udrea nu este pericol pentru ordinea publică și că poate fi cercetată în stare de arest la domiciliu", a zis Marius Striblea.

"Eu cred că a comunica liber este un drept pe care l-am câștigat cu prețul multor vieți pierdute. Este un drept pe care trebuie să-l păstrăm cu orice preț fiindcă prin această comunicare se pot arăta viciile sistemului și modul în care acesta abuzează. Dacă se va așterne tăcerea peste sistem, lucrurile nu vor merge deloc bine", a mai zis avocatul Elenei Udrea la România TV, în emisiunea "Ultima oră".

"Nu știu dacă a fost stat de drept a fost vreodată. Vă mai spun un lucru care s-ar putea să vă îngrijoreze. Pe textul pe care judecăm astăzi, oricine care intră în malaxorul justiției - indiferent de fapta pe care o săvârșește - poate fi arestat", a punctat Marius Striblea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel