Elena Udrea, adusă la DNA. Mesajul Ruxandrei Dragomir

Politiciana Elena Udrea a fost adusă, marți, la DNA, pentru noi audieri. Ea este în arest preventiv în dosarul "Gala Bute". 

Elena Udrea este de aproape 60 de zile în arest preventiv. În 25 aprilie îi expiră cel de-al doilea mandat de arestare preventivă în dosarul "Gala Bute", unde este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. 

Ruxandra Dragomir a scris un mesaj pe pagina de Facebook "Justiție până la capăt", în momentul în care Elena Udrea a fost adusă la DNA pentru audieri.

"Pe 25 aprilie, expiră cele două mandate (60 de zile) de arestare preventivă, în dosarul 'Gala Bute'. Sper că, de această data, Înalta Curte să adopte măsura corectă. în opinia apărarii nu există absolut niciun motiv pentru care Elena să fie arestată preventiv. Ancheta penală în ceea ce o priveşte se poate desfăşura foarte bine şi în arest la domiciliu sau sub control judiciar.În acest moment al anchetei, nu se discută pe fondul dosarului, ci doar în ce măsură anchetarea în libertate poate să pună sau nu piedici anchetei. În cazul Elenei, arestul preventiv nu se impune şi ar fi normal să fie trimisă în arest la domiciliu sau, şi mai corect, pusă sub control judiciar", a scris Ruxandra Dragomir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel