Elena Udrea a părăsit Penitenciarul Târgșor. Mesaj pentru Traian Băsescu

foto: romaniatv.net
foto: romaniatv.net

Elena Udrea va fi judecată în arest la domiciliu în dosarul "Gala Bute". Este decizia ÎCCJ de joi, definitivă și executorie. Politiciana a părăsit în urmă cu puțin timp penitenciarul de la Târgșor. 

Iată declarațiile Elenei Udrea: 

A fost destinul meu să cunosc această experienţă. Şi familiile arestaţilor îşi pun speranţa că ieşind de aici pot face ceva pentru ei, pentru justiţia care se face de multe ori cu abuzuri.

Aici, la Târgşor, echipa care conduce această instituţie este formată din oameni minunaţi care încearcă cu foarte mult suflet că compenseze lipsa resurselor. Au nevoie de sprijin.

Femeile de aici au acasă familii, copii, poate au greşit, dar merită să trăiască aici decent. Nu a fost uşor, ştiam ce mă aşteaptă de ani, sunt parte a clasei politice şi ştiu ce se poate întâmpla atunci când măcar o parte din justiţie se lasă controlată dacă nu de politicieni, atunci de orgolii.

Justiția are o șansă

Faptul că am putut să ies azi pe această poartă arată că justiţia are o şansă, există profesionişti, oameni curajosi, corecţi care pot face ca justiţia să fie dreaptă.

Mă bucur că ies de aici, am primit sute de scrisori de la oameni ajunşi în spatele gratiilor care îşi pun speranţa că voi putea schimba ceva. Voi rămâne în politică pentru că sunt foarte multe lucruri de schimbat.

Mulțumiri pentru Traian Băsescu

Le mulţumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situaţia în care mă aflam, şi în mod special preşedintelui Traian Băsescu pentru că a continuat să creadă în mine.

Nu l-am sunat.

Poate s-au generat frustrări, politicienii nu sunt iubiţi, dar dacă ar fi să pedepsim clasa politică, ar trebui să fiu printre ultimii pedepsiţi.

Le-a cerut iertare mamei și prietenilor

O să mă duc acasă, să mă întâlnesc cu prietenii. Îmi cer iertare celor care au fost lângă mine, este mai greu pentru cei de afară. Îmi cer iertare şi celor care s-au bucurat că am ajuns aici, pentru că înseamnă că am greşit făcându-i să se bucure acum. Nu-mi cer iertare pentru acuzaţiile care mi se aduc. 

Nu se lasă de politică

N-a fost ușor, mi-a lipsit libertatea. Sunt parte a clasei politice și stiu ce se poate întâmpla dacă o parte a justiției se lasă controlata de politic. Voi rămâne în politică pentru că sunt foarte multe lucruri de schimbat. Faptul ca Udrea a fost arestată nu înseamnă că s-a facut dreptate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel