Elena Băsescu, călcată de hoți

UPDATE: Poliția a dat de urma hoțului care a spart casa Elenei Băsescu. Acesta este unul dintre paznicii imobilului, care ar fi intrat de mai multe ori în apartamentul mezinei președintelui din cauză că aceasta nu încuia niciodată ușa apartamentului. Din apartament, hoțul ar fi sustras mai multe haine care i-au aparținut soțului Elenei Băsescu. Hoțul a fost reținut de Poliție

Familia fostului președinte, Traian Băsescu, pare lovită de ghinion în ultima vreme. După problemele cu Justiția ale lui Traian Băsescu și ale ginerelui acestuia, Elena Băsescu a avut parte, la rândul ei,  de un necaz.

Apartamentul deținut de ea și soțul ei și în care locuiesc cu cei doi copii a fost spart de curând. Elena Băsescu a reclamat incidentul la Poliție și a și depus o plângere la Secția 1 de Poliție, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Șapte sfaturi pentru a ține hoții departe de căminul tău

"Elena nu a vrut sa faca mare valva pe aceasta tema, a preferat sa faca totul cu discretie", sustin persoane apropiate fiicei fostului presedinte mai relatează sursa citată.

Elena si Bogdan Ionescu locuiesc in acest imobil din centrul Bucurestiului inca din 2012, clădirea fiind supravegheată video permanent. 

Coincidenta face ca Elena Basescu sa fie calcata de hoti in aceeasi saptamana in care si casa Andreei Marin a fost vandalizata de indivizi necunoscuti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel