EXCLUSIV  Efectul sloganului "Vorbește cu Mutu": Creștere spectaculoasă în sondaje

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 6, este invitatul DCNEWS de miercuri la interviul transmis live de la ora 10:00. 

Gabriel Mutu a vorbit la DCNews Live despre sloganul său de campanie. El a spus că "sloganul a fost inițial gândit și a avut alt sens, respectiv 'Mutu vorbește'. Am avut mai multe mesaje pe care le-am transmis în mediul online. Am vrut să arăt că sunt interesat de problemele comunității pe care o reprezint și că există și mesaje concrete, articulate din partea persoanei Gabriel Mutu". Candidatul PSD a adăugat că după ce a parcurs o perioadă de timp cu "Mutu vorbește", a schimbat sloganul în "Dacă ai o problemă, vorbește cu Gabriel Mutu". 

Slogan "Vorbește cu Mutu" a crescut de trei ori notorietatea

"Am vrut să colectăm din partea oamenilor care trăiesc în Sectorul 6 temele pe care le consideră importante pentru sector. În toată această perioadă de timp, am colectat peste 10.000 de mesaje de oamenii din sector. În cele două luni de zile nivelul de notorietate a crescut de la 30 și ceva la sută la peste 90%. Și-a atins scopul. A fost un slogan gândit, nu a vrut să lase nici măcar o secundă impresia că este neserios, ba dimpotrivă, că avem mesaje pentru oamenii din sector, sunt interesat de problemele oamenilor din sector și, cel mai important, că avem soluții la temele propuse de cetățeni", a adăugat Gabriel Mutu. 

(w670)

El a precizat că nu a făcut aluzie la Klaus Iohannis cu acest slogan, ci oamenii din online au făcut această legătură pentru că președintele vorbește rar și puțin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel