Efectele rugăciunii, muzicii și gândurilor noastre asupra apei - FOTO

Fiecare dintre noi înțelegem că viața umană se afla într-o foarte strânsă legătură cu apa de pe Pământ, această legătură existând atât în interiorul, cât și în afara noastră.

Fotografiile și informațiile din acest articol reflectă munca lui Masaru Emoto, un cercetător de origine japoneză și un om cu adevărat creativ. În cazul în care există vreo urmă de îndoială cu privire la efectul pe care îl au gândurile noastre, atât în interiorul, cât și în afara noastră, informațiile și fotografiile publicate în următoarele rânduri poate vă vor convinge.

Datorită muncii de cercetare desfășurate de Masaru Emoto, ne sunt furnizate dovezi concrete care prezintă efectul pe care îl au energia umană, gândurile, cuvintele, ideile și muzica asupra structurii moleculare a apei. Așa cum fiecare dintre noi știm, apa cuprinde mai mult de 70% din organismul uman, ajuns la maturitate, iar aceeași cantitate de apă este prezentă pe planeta noastră. Apa este sursa tuturor formelor de viață de pe Pământ, iar calitatea și integritatea ei sunt extrem de importante pentru toate formele de viață.

Citește și: Reflexoterapie, punctul „Zu San Li” care tratează 100 de boli

Apa este o substanță maleabilă, forma sa fizică adaptându-se foarte ușor oricărui mediu. Cu toate acestea, nu doar forma acesteia se schimbă, dar și forma moleculară. Energia și vibrațiile mediului produc schimbări profunde la nivel molecular. Astfel, apa are nu numai capacitatea de fi o reflectare vizuală a mediului, dar și o reflectare moleculară.

Emoto a reușit să surprindă vizual aceste modificări la nivel celular ale apei cu ajutorul unor tehnici fotografice performante. El îngheață picăturile de apă și apoi le examinează la microscop. Activitatea sa demonstrează clar diversitatea structurii molecurale a apei și efectul mediului asupra acesteia.

Astfel, apa care provine de la izvoarele de munte are o structură geometrică formată din modele cristaline, iar apa provenită din zonele industriale prezintă structuri distorsionate.

Apă de izvor – Saijo, Japonia

apa de izvor 1

Apă de izvor – Sanbuichi Yusui, Japonia

apa de izvor

Gheață de la Polul Nord

Polul Nord

Fântâna din Lourdes, Franța

lourdes

Lacul Biwa, cel mai mare lac din Japonia

biwa

Râul Yodo, Japonia – un râu poluat

yodo

Lacul Fujivara – înainte de a i se spune o rugăciune

inainte de rugaciune

Fujivara – după ce i s-a spus o rugăciune

dupa rugaciune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel