Șefa CNA, pentru elevi: Îi crăpa creierii pe perete

Narcisa Iorga, membru CNA, a postat pe blogul personal mai multe înregistrări audio în care Laura Georgescu, președintele Consiliului Național al Audiovizualului, apare folosind un limbaj neadecvat și jigniri în dialogul cu elevi de clasa a treia dintr-o școală din București.

Printre expresiile care ar fi fost folosite de Laura Georgescu se numără: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?!", "Numai o secundă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex!", "Când vorbesc, nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine, nu e o problemă!". 

VEZI ȘI: Schimbarea care îi vizează pe toți elevii români. Membru CNA: "Este primul pas spre însănătoșirea sistemului"

"Anul trecut, în timpul programului "Școlii altfel", președintele CNA a șocat, prin atitudinea sa, părinții și elevii dintr-o clasă a treia a unei școli renumite din Capitală. Aceștia au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisă. A fost transmisă și Ministerului Educației, și presei. N-a preluat-o nimeni pentru că nu era semnată de o persoană identificabilă, iar adresa de e-mail era una nepersonalizată. Nu existau dovezi care să susțină acuzațiile. Întâmplarea a făcut ca să găsesc, de curând, și dovezi", a scris Narcisa Iorga pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel