ECATERINA ANDRONESCU, URMĂRIRE PENALĂ. ANDRONESCU, FĂRĂ IMUNITATE

Ecaterina Andronescu DC
Ecaterina Andronescu DC

Ecaterina Andronescu a fost dată pe mâna procurorilor la diferență de câteva voturi

VEZI ȘI: Președintele Franței i-a scris lui Iohannis. Mesajul clar al lui Hollande

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea DNA de declanşare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul senatorului PSD Ecaterina Andronescu. 

Ecaterina Andronescu a rămas fără imunitate parlamentară după ce 73 de senatori au votat în favoarea începerii urmăririi penale şi doar 62 de voturi au fost împotriva încuviinţării acesteia.

"Nu sunt între oamenii corupti din aceasta ţară şi vreau să dovedesc în justiţie aceste lucruri. În aceasta luna am trecut prin cea mai neagră perioadă a vieţii mele. Probabil că răul cel mai mare a fost facut si este greu de presupus că voi putea în anii care mi-au rămas din viaţă să pot sa sterg aceasta acuzatie ingrozitor de incorectă şi nedreptă", a declarat Ecaterina Andronescu, cu ochii în lacrimi, în plenul Senatului, unde se discuta şi vota pe cererea de ridicare a imnunităţii în vederea începerii urmăririi penal în dosarul Microsoft, informează RTV.

Comisia juridică din Senat a dat marţi raport de admitere privind solicitarea DNA de declanşare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu.

Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu, ambii senatori PSD, sunt acuzaţi de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi, respectiv, instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani, în Dosarul Microsoft, arată RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel