Ecaterina Andronescu, revoltată de declarațiile ministrului Bostan

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației și președinte al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat, se declară revoltată de afirmațiile recente ale ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan, potrivit cărora unii profesori își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate.

"Mă gândeam dacă este mai revoltător ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie sau declarația acestui ministru inconștient căruia îi cer demisia din primul frază demisia. Nu are ce căuta în Guvernu României atunci când atacă, după opinia mea, fibra națională, pentru că fără educație, practic, noi ne pierdem ca nație. Nu știu cum își poate face profesorii care l-au format în felul în care i-a făcut în discursul de astăzi și dacă acest discurs a fost trecut prin filtrul unei minime gândiri, de om normal. Îmi pare rău că vorbesc așa, dar sunt pur și simplu revoltată de o asemenea abordare", a comentat Ecaterina Andronescu, marți seară, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, în legătură cu afimațiile de astăzi ale ministrului Bostan.

[citeste si]

Ecaterina Andronescu a precizat că mâine va convoca Comisia de învățământ după declarațiile ministrului Comunicațiilor.

"Nu cred că putem face prea mult, pentru că Parlamentul este în ultima zi de lucru, dar o să-i cer d-lui Cioloș, printr-o scrisoare deschisă în numele Comisiei, să-l demită. Un asemenea om nu are ce căuta în Guvern", a adăugat fostul ministru al Educației.

Citește și: Ministru tehnocrat, declarație scandaloasă. Bogdan Chirieac: Omul nu are noțiunea banului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel