Ecaterina Andronescu, în lacrimi. Răzvan Dumitrescu și-a cerut scuze

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție cer Înaltei Curți de Casație și Justiție urmărirea penală într-un dosar în care sunt vizați Alexandru Athanasiu și Ecaterina Andronescu.

DNA îi acuză pe cei doi de abuz în serviciu și achiziții publice făcute în timpul mandatelor de ministru al Educației. Cererea DNA a fost depusă pe 22 iunie, are ca obiect "confirmare redeschidere urmărire penală (art.335. alin.4 NCPP)". Termenul procesului a fost astăzi. Ancheta în acest dosar ar fi fost închisă de două ori, însă, între timp, ar fi apărut noi date.

Ecaterina Andronescu a declarat, joi seară, în emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu, că "Toată viața mea am muncit corect și cinstit ca să las ceva în urmă. (...) Mi se pare că să trec printr-o asemenea situație este îngrozitor de greu. Nu-mi este teamă pentru că niciodată nici n-am luat, nici n-am condiționat, nici n-am pretins de la nimeni nimic (...) Să vină să mă împuște în piața publică".

La sfârșitul emisiunii, Răzvan Dumitrescu și-a cerut scuze pentru situația tensionată în care a pus-o pe senatoarea PSD, precizând că întrebarea a fost una jurnalistică: "Vă cer scuze pentru emoțiile pe care vi le-am provocat punându-vă această întrebare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel