Ecaterina Andronescu a scăpat o informație-cheie. Reacția Oanei Stancu

Ecaterina Andronescu a scăpat o informație-cheie în cazul votului pentru Cristina Guseth la Ministerul Justiției, miercuri seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Ulterior, Oana Stancu Zamfir i-a adresat o serie de întrebări pe care le redăm mai jos.

Ecaterina Andronescu: Nu văd cum putem ieși din această situație teribil de nefericită decât poate cerând scuze în numele celor care au dat un vot călcându-și pe suflet și pe conștiință.

Oana Stancu Zamfir: Ca în bunul stil al dumneavoastră de a spune adevărul ați scăpat ceva foarte important: ați spus așa: colegii mei și-au călcat pe suflet și pe conștiință. Prin asta înțeleg că spuneți că au avut conștiință și că au avut suflet, ca atare s-au compromis și s-au umilit. Și atunci mă întreb de ce au făcut-o? Doamna Andronescu, spuneți cinstit până la capăt: de ce și-au călcat colegii dumneavoastră pe suflet și pe conștiință făcându-și rău lor înșiși?

Ecaterina Andronescu: Nu știu de ce pentru că nu mă pot pune în locul lor. Eu nu aș fi dat niciodată acest vot.

Oana Stancu Zamfir: Indiferent de ce v-ar fi spus partidul să faceți?

Ecaterina Andronescu: Indiferent de ce mi-ar fi spus partidul. Spun asta uitându-mă în ochii dumneavoastră și declar cu toată sinceritatea că eu ieri nu m-am dus la vot. Nu vreau să fac acum pe eroina și așa mai departe. Sunt convinsă - după întrebările pe care colegii le-au pus în Comisie - că ai mei colegi nu sunt niște neprofesioniști și de aceea sunt tentată să spun că au votat călcându-și pe conștiință. Nu am un răspuns la întrebarea: de ce au făcut acest lucru?

Oana Stancu Zamfir: Sigur nu aveți un răspuns? E posibilă varianta că au primit ordin să o treacă pe doamna Guseth indiferent de prestația ei catastrofală?

(Dialogul integral poate fi urmărit pe AntenaPlay în emisiunea "Sinteza Zilei" de miercuri seară).

---

Amintim că Guseth fusese avizată favorabil pentru funcţia de ministru al Justiţiei, de parlamentarii din comisiile juridice, cu 41 de voturi "pentru", şase voturi "împotrivă" şi şase abţineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel