EBa va fi cununată de un fost ministru în guvernul Ungureanu

Pregătirile de nuntă ale Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu au intrat în linie dreaptă. EBa nu se desprinde lumea politică nici în ziua nunţii. Pe lângă invitaţii cercul de apropiaţi ai PDL, cuplul a ales naşii de cununie tot din această zonă. Naşul cuplului va fi Răzvan Mustea, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Ungureanu.

Elena Băsescu şi viitorul ei soţ, Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ceremonie şi au trimis deja invitaţiile către prieteni şi apropiaţi, scrie eva.ro.

Iniţial, circulase zvonul că soţii Doicescu îi vor cununa pe cei doi, dar se pare că planurile s-au schimbat între timp. Raul Doicescu este un reputat om de afaceri, preşedintele firmei de construcţii Bog'Art, având o avere estimată la 20 de milioane de euro, conform Forbes România 500 Miliardari.

Presa speculase la un moment dat că planurile de nuntă ale celor doi ar putea fi date peste de suspendarea lui Traian Băsescu. Se pare că pregătirile merg înainte, în ciuda războiului de pe scena politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel