EBA: Predoiu are prune în gură. Ponta e învechit în rele. Antonescu, răul cel mai mic

Europarlamentarul Elena Băsescu a afirmat într-un interviu pentru agenția Agerpres că, dintre toți politicienii vehiculați până acum drept posibili candidați la prezidențiale, Crin Antonescu este răul cel mai mic. Mezina președintelui precizat că niciun pretendent la scaunul de la Cotroceni nu se ridică la nivelul lui Traian Băsescu din 2004, anul în fostul primar al Capitalei a câștigat primul mandat de președinte.

"Mie îmi este foarte greu să mă gândesc la un viitor președinte al României dintre cei care sunt anunțați, dintr-un singur motiv: compar cu nivelul la care era tatăl meu în 2004, atunci când a candidat pentru prima dată, și văd o diferență enormă. Era un om cu foarte multă experiență în administrație, un om care nu mai pierduse absolut nicio bătălie până la momentul respectiv și mi-e foarte greu să compar pe cineva cu tatăl meu, în acel moment, din punct de vedere al carierei politice. Poate că sunt subiectivă, dar nu mi se pare nimeni suficient de bine pregătit dintre numele vehiculate", a declarat Elena Băsescu.

Redăm în continuare un pasaj din interviul acordat agenției naționale de presă:

AGERPRES: Cu toate acestea, dacă ar fi să-i caracterizați, pe scurt, pe prezidențiabilii anunțați deja, ce ați spune? Spre exemplu, despre dl. Cătălin Predoiu, prezidențiabilul PDL?
Elena Băsescu: Până nu o să scape de prunele din gură, nu cred că îl pot considera prezidențiabil. Cred că are și o problemă de dicție domnul Predoiu.

AGERPRES: Despre prezidențiabilul PSD, dacă va fi premierul Victor Ponta, ce părere aveți?
Elena Băsescu: E un tânăr învechit în rele.

AGERPRES: De dl. Crin Antonescu, liderul și prezidențiabilul PNL, ce credeți?
Elena Băsescu: Mi-e greu să-i văd ca și prezidențiabili. Probabil că în noiembrie vom vota răul cel mai mic; nu știu, dar nu va fi cineva pe care îl voi vota din convingere în turul doi.

AGERPRES: Dl. Antonescu poate să fie "răul cel mai mic" pe care să îl votați la prezidențiale?
Elena Băsescu: Da, poate să fie răul cel mai mic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel