Țeapă în stil românesc în Italia cu Fuego și alți artiști. Mirabela Dauer, reacție furtunoasă: Un escroc

 

Țeapă în stil românesc în Italia cu Fuego și alți artiști.

Spectacole în Italia, cu afișe în care se anunță prezența unor artiști celebri din România. Nimic deosebit dacă nu ar fi vorba la mijloc de o escrocherie. Organizatorii anunță prezența unor cântăreți pentru care mulți ar plăti imediat un bilet, dar artiștii nu știu nimic.

Organizatorul, Camelia Maria Bichiș din Italia, a trimis o împuternicire falsă, emisă chipurile de o asociație umanitară din România, către anumiți artiști, cerându-le prezența la un așa-zis spectacol umanitar. Artiștii iau legătura cu asociația respectivă și descoperă că e o înșelătorie.

Nimeni însă n-o oprește pe Camelia Bichiș să anunțe mare spectacol la Verona, cu artiști celebri din România, printre care Mirabela Dauer, Fuego, Nico, Fără Zahăr, Spitalu' 9, Atelier și trupa IRIS. "Un adevărat spectacol", ar spune oricine ar vedea alături atâtea trupe, cântăreți și artiști renumiți. Biletul: 15 euro pentru adulți și 8 euro pentru copii, scrie Gazeta Romaneasca.

"Dragii mei, eu nu fac parte din aceasta distribuție si nici nu am fost contactat sa particip la acest eveniment!
https://www.facebook.com/events/1613856132238838/

Sunt un om serios, care-si respecta contractele si obligațiile, lucrând de fiecare data legal, in baza unui contract!
Întotdeauna am avut seriozitate, îndeplinind cuvântul oferit!

Așadar, eu nu particip la aceasta manifestare, cum nu participa nici colegele mele Mirabela Dauer si Nico!", a transmis Fuego.

Și Mirabela Dauer a reacționat în legătură cu acest concert.

"Am spus în repetate rânduri că voi, publicul meu sunteți oamenii pe care îi respect cel mai tare. Pentru voi trăiesc frumos, pentru voi zâmbesc, pentru voi îmi pun sufletul pe tavă... Și tot pentru voi mă înfurii și iau atitudine atunci când cineva încearcă să vă mintă sau să vă înșele.

Primesc astăzi un telefon. Un prieten îmi spune că a văzut un afiș cu mine (și alți artiști) care anunța o serie de spectacole în Italia, în luna Iulie. Mai mult aflu că s-au vândut sute de bilete. Dar ce credeți, eu habar nu am...

Nimeni nu m-a contactat pentru aceste spectacole. Aflu absolut întâmplător că un escroc, că altfel nu pot să-i spun, vă Înșeală pe voi folosindu-se de numele meu.

Sunt mâhnită și revoltată că nu mai există nici un pic de respect pentru artiști dar ce zic eu pentru artiști.... Nu mai există respect pentru oameni.

Nu este prima oară când pățesc asta dar de data asta nu mai vreau să tac, de data asta aș vrea să mă ajutați să dau de acest nenorocit. Cu siguranță nu este prima oară când face asta dar aș vrea să fie ultima.
Mă supără că-mi folosește numele și imaginea dar mai tare mă supără că ia bani de la voi, oameni de bună credință.

Ca să nu mai spun că nu am nici o îndoială că aceste scursuri ale societății sunt capabile să spună că ei sunt ușă de biserică dar noi artiștii suntem niște nenorociți care dau țepe...

Dragii mei, aș vrea să mă ajutați să dau de acest impostor sau impostoare, nu e admisibil să ne degradăm la nesfârșit.

Haideți să îi demascăm, numai împreună putem. Și ca să concluzionez nu am nici un spectacol în Italia, cel puțin nici unul de care eu să știu  Sunt un om extrem de serios care își respectă promisiunile și angajamentele și nu mi-aș permite niciodată să vă înșel încrederea și așteptările. Vă iubesc și vă respect!
 PS: postez și afișul cu spectacolul FANTOMĂ", a scris Mirabela Dauer.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel