Ea este românca desemnată să reprezinte România la competiţia mondială de frumuseţe

Ioana Mihalache, în vârstă de 25 de ani va reprezenta România la concursul de fumuseţe Miss Grand International, care va avea loc în Las Vegas. 

Ioana Mihalache este din Constanţa şi va reprezenta România în perioada 6-26 octombrie, în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Grand Internațional 2016 din Las Vegas-SUA, promovând România și turismul românesc în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume. 

”Onoarea de a reprezenta România în competiția internațională de frumusețe Miss Grand Internațional, o competiție de prestigiu organizată în acest an în Statele Unite ale Americii, va face ca această experiență să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, fără îndoială una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând România și turismul României cât și mesajul competiției „Stop the War” în Las Vegas, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din Statele Unite ale Americii”, a declarat Ioana Mihalache. 

Ioana a fost desemnată să reprezinte România în urma selecției naționale Miss Grand Internațional România 2016, organizată în data de 17 septembrie în capitală. Marea finală va avea loc în data de 25 octombrie. În competiție vor participa 90 de țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel