E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei, afirmă Traian Băsescu

Traian Băsescu a afirmat, joi, la România TV,  că Mișcarea Populară nu are mari şanse în alegeri şi spune că "stânga" nu are cum să piardă primăriile. Traian Băsescu a apreciat că liberalii nu au nicio şansă la Primăria Capitalei cu Ludovic Orban candidat.

"E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei, dacă merg aşa cum sunt acum: cu Orban şi cu steagul Brătienilor în frunte. Aşa cum sunt lucrurile acum - şi am văzut şi disputa Gorghiu cu Predoiu - stânga câştigă tot Bucureştiul. Eu am pe cine pune să stea la masă, dacă eu nu pot sta la masă îl am pe Tomac. Mi-e greu, dar ca om politic realizez că stânga nu are cum să piardă", a declarat Traian Băsescu la România TV.

"Liberalii au plecat de la guvernare de fraieri. A fost un pas tactic bine gândit de Ponta, sigur, sacrificând partidul. Dar pentru el, personal, a fost un pas bun. Însă, revenind la dreapta, aşa cum este acum şi în ceea ce mă priveşte, nu ştiu dacă am tentaţia unor iniţiative. E cam devreme să ne gândim la o victorie la Primăria Capitalei. Obiectivul meu e ca PMP să obţină 10-12%", a adăugat fostul preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel