După „Vara nu dorm” a apărut parodia „Eu toamna mă culc” - VIDEO

connect-r
connect-r

 Odată cu lansarea hit-ului verii "Vara nu dorm", care i-a adus lui  Connect-R  o cotă de notorietate incredibilă, a venit rândul și unei parodii: "Eu toamna ma culc".

Johnny, un tânăr necunoscut, a postat pe Youtube, parodia "Eu toamna ma culc" de pe hit-ul lui Connect-R, "Vara nu dorm".

Cu versuri ca "Eu toamna ma culc/ Ca vara n-am dormit deloc / Toata noaptea-am spart seminte/ Cu vecinii de la bloc/ Ziua-ntreaga până seara stăteam pe Facebook", piesa a strâns aproape 200. 000  de vizualizăti pe YouTube în numai câteva zile.

Într-un interviu acordat în luna iunie pentru jurnalul.ro, Relu, sau Ştefan Mihalache cum este în buletin Connect-R, declara că hit-ul cu vara nu dorm a apărut "inspirat de problemele lui taică-miu, pentru că el are probleme cu somnul... De ani de zile ne chinuim să-i găsim un leac, am încercat tot felul de terapii, nu-i foarte bine, dar o s-o rezolvăm şi pe asta... Piesa e făcută cu câteva zile înainte de 1 mai şi, practic, am zis să vedem partea pozitivă a lucrurilor. De ce nu se prea doarme vara? Şi mi-am adus aminte ce făceam până-n 25 de ani: mergeam pe la mare cu toată gaşca, cu Naşu', mâncam ce găseam pe-acolo...", declara artistul la începutul verii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel